Ledigt job: Projektleder, gerne med håndværkerbaggrund

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S er inde i en rivende udvikling, derfor søger vi en projektleder til at varetage vores byggeopgaver indenfor murerentrepriser i nybyggeri og ombygninger indenfor både erhverv og boliger.


Jobbet
Du vil indgå i et team på 4 projektledere og vil få ansvar for dine egne byggesager.

Arbejdsopgaver
Personen vi søger
Du må meget gerne have en håndværksmæssig baggrund. Derudover også gerne baggrund som ingeniør eller konstruktør, og du har kendskab til ledelse af entrepriser indenfor erhvervs- og boligbyggeri.

Virksomheden
Murerfirmaet Axel Poulsen A/S har eksisteret i over 60 år og beskæftiger i øjeblikket ca. 120 medarbejdere. Murerfirmaet udfører alle former for muret byggeri inkl. flisearbejde, hvad enten der er tale om nybyggeri, renoverings- eller reparationsopgaver.

Vi udfører enhver form for erhvervs-, institutions- og boligbyggeri.

Vi arbejder som underentreprenører for de store landsdækkende entreprenørfirmaer, men også direkte for den enkelte bygherre.

Vi arbejder i hele landet, dog primært vest for Storebælt.

Ansøgning, tiltrædelse og aflønning
Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, så send gerne ansøgningen hurtigst muligt. Tiltrædelse er snarest mulig.

Send ansøgning gerne med angivelse af referenceprojekter og referencepersoner eller pr. mail til: pernille@axelpoulsen.dk

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke.

Har du brug for at høre mere eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernille Skov-Poulsen på 22 66 85 10.

Alle dine oplysninger behandles i overensstemmelse med betingelser for beskyttelse af personlige oplysninger.