Ledige job

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S er en ambitiøs virksomhed og arbejdsplads. Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, men vi skaber også gode rammer for arbejdet ud fra mottoet "frihed under ansvar".

Når du møder Murerfirmaet, vil du opleve, at konkrete resultater og et godt samarbejde er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Vi tror på, at arbejde, dialog og respekt er forudsætningen for, at vi lykkes.

Vi ved, at et stærkt samarbejde med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere i sidste ende er vejen til de bedste resultater.

Er du uddannet murer eller bygningskonstruktør og kan leve op til ovenstående krav og forventninger vil vi gerne have en ansøgning fra dig. Du bedes vedhæfte et kort CV hvor du beskriver dine tidligere jobs og erfaringer gerne suppleret med 1-2 referencepersoner, som vil anbefale dig.

Vi overholder alle krav til GDPR. Når du sender din ansøgning bedes du læse nedenstående standard-samtykketekst, som træder i kraft når du indsender din ansøgning til Murerfirmaet på post@axelpoulsen.dk. Vi opbevarer din ansøgning i 12 måneder.

Samtykkeerklæring

Retningslinjer for registrering af oplysninger

Når du sender din ansøgning til post@axelpoulsen.dk giver du dit samtykke til at dine oplysninger/CV registreres, behandles og opbevares af Murerfirmaet Axel Poulsen A/S.

Hvilke oplysninger må ikke registreres

I følge lovgivningen (Persondataloven, Afsnit 2, Kap. 4, § 6) er der særlige regler for behandling og opbevaring af oplysninger om racemæssig eller etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold og oplysninger om helbredsmæssige og seksuelle forhold. Murerfirmaet Axel Poulsen A/S har ingen interesse i sådanne oplysninger og opfordrer dig til at undlade at inkludere disse i din ansøgning. Hvis din ansøgning alligevel indeholder sådanne oplysninger, giver du ved fremsendelsen af disse samtykke til, at oplysningerne kan registreres.

Vores behandling af dine oplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt og er kun tilgængelige for de medarbejdere, der er involveret i rekrutteringsprocessen, dvs. lederen af jobbet samt de stabsmedarbejdere, der er knyttet til jobopslaget eller stillingsfunktionen. Formålet med registreringen er at skabe en kvalitativ, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen. Før vi evt. sender dit CV til en tredjepart med det for øje at vurdere potentielle jobmuligheder, vil vi sende dig en mail, hvori du kan tilkendegive dit samtykke til dette eller ej.

Sletning, indsigt og berigtigelse af oplysninger

Efter 12 måneder vil vi sende en mail, hvori vi beder dig om at tilkendegive accept af at vi må opbevare dine oplysninger i yderligere 12 måneder. Skulle du ikke acceptere dette, sletter vi alle dine oplysninger fra vores system.

Du kan til enhver tid få indsigt i, berigtige og få slettet dine registrerede oplysninger ved at ringe til Murerfirmaet Axel Poulsen A/S eller via mail til post@axelpoulsen.dk.

Kvittering for modtagelsen

Når vi har modtaget din ansøgning, får du en bekræftelse via e-mail.

Mulighed for at klage over databehandlingen

Hos Murerfirmaet Axel Poulsen A/S har vi implementeret procedurer og rutiner, så vi opfylder kravene i den nye databeskyttelsesforordning (pr. 25 maj 2018). Skulle du mod forventning have oplevelsen af, at vi har registreret urigtige oplysninger eller ikke har behandlet dine data korrekt, bedes du kontakte os. Ligeledes er det vores pligt at oplyse, at du kan indgive din klage til Datatilsynet.