En ny hverdag...

Coronavirus/COVID-19 har også budt på en lidt anden hverdag i Murerfirmaet til trods for, at aktiviteten fortsat er høj på byggepladserne.

Regeringens delvise nedlukning af Danmark har for en periode betydet, at administrationen så vidt muligt har arbejdet hjemmefra. Der har fortsat været byggepladsbesøg, dog uden deltagelse i eksempeltvist byggemøder. Ved behov er evt. planlægningsmøder afholdt udendørs.

Der er fra vores samarbejdspartneres side indsat ekstra tiltag i form af øget rengøring af byggepladsfaciliteter samt udleveret foranstaltninger i form af sprit m.m. Og der er lavet planer for, hvem der må anvende faciliteterne, i hvilke tidsrum samt under hvilke forudsætninger.

Alle er blevet bedt om at følge myndighedernes opslag om hensigtsmæssig adfærd i hverdagen vedr. COVID-19 samt at gøre sig til kende, hvis man har behov for at få foranstaltninger udleveret, brug for at holde fri eller andet, så vi sammen har kunnet finde en løsning.

Murerfirmaet har i dag ingen konstaterede smittede med COVID-19. Vi er utrolig glade for, at vi har kunnet fortsætte aktiviteterne rundt omkring i landet. Vi starter nye sager op i år i bl.a. Kolding, Skanderborg, Bjerringbro og Odense, og der er fortsat ordretilgang.

På den baggrund har vi fået en god start på 2020.